Vi har dekalen och etiketten som passar dina behov!


Dekaler

är ett enkelt och billigt sätt att förmedla information till omgivningen.

Med våra dekal- och etikettprinters kan vi garantera upp till 7-års UV-garanti. Vi har tre olika digitalprinters vars printteknik skiljer sig och har olika användningsområden. Vi vägleder i valet av printteknik för bästa resultat och ekonomi utifrån de behov våra kunder har.

Våra dekaler går att få konturskurna i den form kunden önskar. Vi har ett stort urval av material och färger även specialfolier som exempelvis krom, kolfiber, borstad aluminium m.fl. Större dekaler kan vi vid behov skyddslaminera för nötning och UV-strålning. Vill du applicera dekalerna på magnetmatta för flexibelt montage på t.ex fordon har vi maskinerna för uppdraget.

Utmana oss gärna med att beställa specialdekaler. Vi har ännu ej misslyckats med våra kunders specialuppdrag.


Epoxydekaler / Doming

tillverkar vi när kunden vill ge ett mer exklusivt intryck med sin märkning. En epoxydekal består av en helt vanlig dekal som man ovanpå applicerar ett genomskinligt kupolformat epoxylager som ger ökat lyster och djup till din dekal. Denna typ av dekaler ser man vanligtvis applicerade på olika typer av produkter och maskiner med hög exponeringsgrad.


Etiketter

är det bästa och ekonomiska alternativet när man har låga krav på produktens hållbarhet. Våra etiketter levereras formatstansade på A4-ark. vi printar med laserteknik i 4-färg. Tryckning "print on demand" och de låga materialkostnaderna gör att våra etiketter är kostnadseffektiva även i små upplagor. Det finns många förstansade etikettformat att välja bland.

Dekaler • Etiketter • Stickers • Klistermärken